Български   English  
         
 
                 
Ресторант - пицария  
Ресторант - пицария

гр. София, бул. Витоша 190

Изпълнение: Сградата, в която се намира ресторанта, е построена през 2003 г. Строителството се отличава с високо качество на изпълнението. Довършителните работи са изпълнени с луксозни материали. Заведението е на две нива, съединени с вътрешна вита стълба. Предвидени са два директни входа от тротоара на ниво партер и на ниво първи етаж. Има изградена самостоятелна вентилация и климатизация, сигнално-охранителна система, големи витрини, иноксови парапети, мраморни стълби. Състои се от два салона, кухня, офис, склад, тоалетна и др. сервизни помещения. Ресторантът е с 80 места, обзаведен с поръчкова мека мебел, напълно оборудвана кухня и всичко необходимо за функциониране на заведението.
Разположението на ресторанта е на топ-комуникативно място. Намира се на търговската част на централния столичен булевард Витоша (срещу главния вход на Южния парк).
Булевардът е известен с многобройните посетители на елитните магазини, представителства на световни търговски марки и нощните клубове в съседство. Близостта на главния вход на парка и преминаващите млади семейства, както и денонощния поток от пътуващи по булеварда, правят заведението подходящо за развлекателна дейност – сладкарница, кафе, дневен бар.

Етап на строителство: Разрешение за ползване

 


Обект / етаж

Витрини и вход

Застроена площ, кв.м

С общи части, кв.м

Цена, евро

Изпълнение

І ниво/Партер
Салон и WC, офис и склад
II ниво/ І ет.
Салон

бул. Витоша
директни входове и за двете нива, отделен вход за зареждане

303,26

349,75

895 000 EUR

Оборудван и обзаведен


           
       
 
         
  © 2008 Vechna R Ltd. All rights reserved.